22.03.2016  |  Kitchen  |  Udstyr

Pop-up flaskerne fra Rosti Mepal kan skilles ad og rengøres i opvaskemaskinen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Manglende mulighed for grundig rengøring af drikkeflaskens enkelte dele øger risikoen for, at der i drikkeflasken efter kort tid samler sig gammelt snavs. Det gør ikke blot flasken uappetitlig, men gør den også til en uhygiejnisk bakteriebombe, der kan give maveproblemer.

Rosti Mepal Pop-up imødekommer netop det problem. Drikkeflaskerne er udviklet med et smart pop-up system, som ungerne elsker, og samtidig kan alle drikkeflaskens dele let skilles ad og lægges i opvaskemaskinens bestikbakke/bestikkurv – dermed undgår du, at der sidder gammelt snavs, næste gang dine børn bruger drikkeflasken.  

Pop-up flasken fås med populære Animal Planet motiver og Disneymotiver som Spiderman, Star Wars, Frozen, Cars, Hello Kitty, Violetta m.f.

Pop-up flaskerne er udviklet i robust og slagfast ABS materiale og lukker helt tæt, så der ikke løber væske ud i skoletasken. Tryk på knappen på siden af låget, og flasken er lige til at drikke af - tryk derefter på mundstykket og flasken lukker tæt igen. Pop-up flaskerne er forsynet med smart karabinhage, så drikkedunken kan hæftes til skoletasken, cyklen e.l.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere.  Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere