22.03.2016  |  Kitchen  |  Udstyr

Pop-up flaskerne fra Rosti Mepal kan skilles ad og rengøres i opvaskemaskinen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Manglende mulighed for grundig rengøring af drikkeflaskens enkelte dele øger risikoen for, at der i drikkeflasken efter kort tid samler sig gammelt snavs. Det gør ikke blot flasken uappetitlig, men gør den også til en uhygiejnisk bakteriebombe, der kan give maveproblemer.

Rosti Mepal Pop-up imødekommer netop det problem. Drikkeflaskerne er udviklet med et smart pop-up system, som ungerne elsker, og samtidig kan alle drikkeflaskens dele let skilles ad og lægges i opvaskemaskinens bestikbakke/bestikkurv – dermed undgår du, at der sidder gammelt snavs, næste gang dine børn bruger drikkeflasken.  

Pop-up flasken fås med populære Animal Planet motiver og Disneymotiver som Spiderman, Star Wars, Frozen, Cars, Hello Kitty, Violetta m.f.

Pop-up flaskerne er udviklet i robust og slagfast ABS materiale og lukker helt tæt, så der ikke løber væske ud i skoletasken. Tryk på knappen på siden af låget, og flasken er lige til at drikke af - tryk derefter på mundstykket og flasken lukker tæt igen. Pop-up flaskerne er forsynet med smart karabinhage, så drikkedunken kan hæftes til skoletasken, cyklen e.l.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere