02.08.2021  |  Bloom  |  Outdoor

Plant haven i efteråret

Allerede mens sommeren går på hæld, og det stadig er lyst og mildt udenfor, er det tid til at klargøre haven til vinter og planlægge næste års blomsterflor. En af efterårssæsonens store fornøjelser er at grave huller til blomsterløg i lunt vejr under blå himmel, og ikke overraskende er det at plante og se noget vokse en favorit-haveaktivitet og noget, som i den grad øger haveglæden.  

Det kan slå skår i planteglæden, hvis jorden er hård eller kroppen værker, men det har Fiskars en løsning på. Med de rette redskaber ved hånden bliver plantningen en skånsom fornøjelse.

Det er nemlig let at plante løg med Fiskars’ innovative planteredskaber, der er lette at bruge og ergonomisk udformede, så brugeren skåner ryg og knæ.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere