07.08.2020  |  Dining  |  Udstyr

Pizza med autentisk stenovnssmag – mums!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sage har produceret en unik indendørs pizzaovn, der via intelligent og kontrolleret varmeteknologi formår at gengive den autentiske stenovnssmag.

Sage Smart Oven Pizzaiolo er lille, lækker, kompakt sag og kan lave alt fra ægte italiensk sprød pizza til Deep Pan. Ved 400°C får du perfekte pizzaer på 2 minutter!    

Pizza! Er der egentlig noget bedre? Et stykke sprødt brød, fyldt med lige præcis de ting, du allerbedst kan lide. Den optimale pizza skal bages i en brændefyret stenovn. Det er jo ikke for sjov, at mestrene fra Italien benytter den slags ovne, men det er de færreste, der har plads (eller lyst) til sådan et monstrum i køkkenet.

Sage har opfundet et nyt varmesystem (Elements IQ*), der ’kopierer’ stenovnens teknik. Pizzaovnen kan varme op til 400°C og ikke mindst styre varmen fra flere vinkler – alt efter type af pizza. En skrå varmestråling er fx hemmeligheden bag en sprød skorpe.

Når du åbner lågen, trækkes pizzastenen med ud af ovnen – ikke meget, men nok til at pizzaen kan tages ud af ovnen, uden at du brænder dig. Når lågen lukkes, trækkes stenen med tilbage. Super smart detalje!

Sage Smart Oven Pizzaiolo er i det hele taget ekstrem brugervenlig. Forbered dig på at tage pizzabagningen til nye højder … og aldrig mere se dig tilbage.

Vejledende pris på Sage Pizzaiolo: 5999,- DKK.

*) Element IQ-systemets algoritmer styrer varmen og sender den fra forskellige vinkler. En innovativ teknologi, der ved hjælp af sensorer og PID-temperaturstyring sørger for at tilberede den valgte pizzatype til perfektion.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere