22.07.2021  |  Dining  |  Table top

Pillvuyt og Vissevasse

Pillivuyt løfter nu sløret for et hyggeligt stel, som både kan bruges til årets smukke juleborde og til andre festlige lejligheder i de kolde måneder.

Stellet hedder Vinter, der er en viderebygning af den populære Toulouse-serie, og er skabt i samarbejde med designer Dorthe Mathiesen fra VISSEVASSE.

Det er Thuesen Jensen, som forhandler Pillivuyts nye stel Vinter, og Indkøbs- og produktudviklingschef Camilla Christensen er begejstret for stellet. ”Vi ser mange muligheder med Vinter stellet, som sagtens kan sættes sammen med mange andre af Pillivuyts porcelænsserier”, fortæller hun. 

”Vi vil gerne gå en anden vej end mange af vores konkurrenter på markedet, og vi tror, at stellets udtryk kan ramme den yngre målgruppe”. 

For Dorthe Mathiesen har det været en spændende opgave at være med til at udsmykke stellet med sin grafiske streg og lyse, nordiske pastelfarver. ”Det har været en sand fornøjelse. Jeg har forsøgt at indfange nogle uformelle øjeblikke, som forhåbentlig får smilet frem hos både voksne og børn.”

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere