15.09.2022  |  Dining  |  Table top

Pillivuyt byder på Plissé-nyheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Plisserede linjer i et klassisk design. Den diskrete, franske charme fornægter sig ikke i Plissé, der er skabt ud fra nogle af Pillivuyts tidligste støbeforme. Med sit tidløse look er serien i 2022 mere populær end nogensinde – og fås nu også i farver.

Pillivuyt har altid været kendt for at være smukt porcelæn af en ganske særlig støbning. Fremstillet af feldspatporcelæn, som har et højt indhold af feldspat og kvarts, og udstyret med en ekstremt hård glasur er også Pillivuyts Plissé-serie ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Varme nyheder

Efteråret nærmer sig med lange, hyggelige aftener i stearinlysets skær – og en dampende varm kop te eller kaffe. Med Plissé-termokruset holder varmen og hyggen længere, og nu fås kruset også i smukke farver, der matcher efteråret perfekt.

Farverne spænder fra den flotte Arctic Ice over en dyb Midnight Blue til den smukke, feminine Woodrose. Krusene, der har en diameter på 8 cm og er 12 cm høje, rummer 25 cl.

Gaven til generationer

De elegante Plissé-termokrus i farver er også oplagte gaveidéer til alt fra bryllupper over fødselsdage til adventskalenderen. Og med sin store styrke i både kvalitet og design er det en gave, der kan gives videre gennem generationer.

Som al porcelæn fra Pillivuyt er Plissé modstandsdygtig over for ridser og tåler opvaskemaskine, fryser, mikroovn og hurtige temperaturskift. Igen og igen og igen …

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere