10.03.2022  |  Interior  |  Dekoration

Passioneret hygge fra Morsø

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kunsten at formgive ting, der skaber samlingssteder i hjemmet. Den kunst har alle de dedikerede designere, som gennem tiden har samarbejdet med Morsø, behersket. Det gælder også Peter Svarrer, som står bag de nye Flame-fade, der oser af kreativ passion.

Med Flame tænder Peter Svarrer en kreativ ild i hjemmet. Bogstaveligt talt. Som navnet antyder, indfanger designet nemlig en ild, der brænder – med flammer, som dekorativt slikker hen over overfladen på fadene og giver dem en raffineret struktur. På samme tid enkelt og elegant.

Hyggen om bålet

Morsø blev oprindeligt kendt for sine flotte, funktionelle brændeovne, som skaber varme og tryghed i hjemmet. En moderne udgave af det bål, der i tidernes morgen var menneskets vigtigste varmekilde – og samlingssted.

Varmen går igen i både udtryk og navn på de nye fade. Og med sit raffinerede design er fadet et naturligt midtpunkt på det sofa- eller køkkenalrum-bord, som i dag har erstattet bålet som samlingssted.

Funktionelt kunsthåndværk

Med Flame har Peter Svarrer skabt et design og et fad, som i al sin enkle elegance er et stykke kunsthåndværk i egen ret – men som også gør sig godt tilsat et par frugter, lidt tørrede blomster eller måske et par små pyntehjerter, der understreger det varme, passionerede look.

Flame fås i sort og hvidt porcelæn. Det store, flammende fad, som også er dekorativt i reolen eller på kommoden i entreen, har en diameter på 32,5 centimeter og er 4,5 cm højt.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere