03.04.2019  |  Interior  |  Branchenyt

Pandaer på vej

I takt med åbningen af det nye Panda-anlæg i Zoologisk Have og de eksotiske dyrs ankomst til landet lancerer Kay Bojesen Denmark i samarbejde med WWF en panda i FSC®-certificeret træ.

Tilbage i 1952 skabte Kay Bojesen den søde bjørn i træ med direkte inspiration fra Zoologisk Have, hvor en bjørneunge ved navn Ursula var blevet forladt af sin mor og derfor voksede op hos havens daværende direktør og hans kone i deres hjem. Men nu mere end 65 år senere lader virksomheden Kay Bojesen Denmark sig igen inspirere af den gamle have, når et nyt trædyr føjes til den så populære kollektion af Kay Bojesen trædyr. 

Helt præcis den 11. april 2019 lanceres pandaen i anledningen af Zoologisk Haves nye, banebrydende Panda-anlæg, der er designet af Bjarke Ingels’ tegnestue BIG og i takt med at de nye beboere præsenteres for danskerne.

Ved køb af pandaen i træ støttes verdens truede dyr, da en del af overskuddet går til WWF Verdensnaturfonden.

Kay Bojesen Denmark lancerer en mellem Panda på 25 cm, som eksklusivt forhandles hos Illums Bolighus samt i ZOO og en XL Panda på 70 cm, som er en nummeret serie af 50 Pandaer, der forhandles eksklusivt i Illums Bolighus. Begge Pandaer er lavet i FSC-certificeret træ og kommer i FSC-certificeret emballage.

www.kaybojesen-denmark.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere