06.01.2022  |  Business  |  Ledelse & drift

Oslo Designmesse aflyses

Vi har længe troet på, at vi ville gennemføre Oslo Design Fair i slutningen af januar, og vi har arbejde på det indtil i dag.

Branchen har et stort behov for at mødes, og vi har ønsket at imødekomme det så vidt det kunne lade sig gøre. Desværre advarer det norske Institut for folkesundhed om en ny infektion i slutningen af januar. Derfor er det ikke forsvarligt at holde messe, og vi har derfor taget den svære beslutning at aflyse messen fra 26.-28. januar”, lyder det fra Oslo Design Fair, der ser frem til messen, der holdes fra 31. august - 2. september.


”Vi har store ambitioner for efterårets Oslo Designmesse og lover en spændende udstilling. Med engagerede og ivrige udstillere, en unik og innovativ tendensudstilling og et bredt professionelt program.  NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) har også etableret sin egen Food & Beverage afdeling, der skal udvikle et helt nyt madkoncept til kommende messer.


”Vores branche har arbejdet gennem op-og nedture i de seneste år. Nu bringer vi erfaringer, innovationer og kreative løsninger ind i fremtiden. Der venter en ny æra uden pandemi, med omhu og respekt for mennesker og natur”, afsluttes det fra Oslo Design Fair.
-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere