29.11.2018  |  Business  |  Branchenyt

Oslo Design Fair afslører tema og ny kurator

Oslo Design Fair har fået nyt koncept og bliver fra januar 2019 ligeledes til Nordic Living, der er en halvårlig messe for interiør, mens Oslo Design Fair flyttes til august og bliver en årlig messe med fokus på møbler.

Fra 23.-25. januar 2019 ændrer Norges design- og interiørmesse både navn og identitet. Den nye Nordic Living skal således målrettes udstillere og indkøbere af alt fra tøj til smykker, blomster og interiør. Nordic Living vil favne hele livsstilssegmentet og skal således arrangeres både i januar og i forhold til tidligere udmeldt også i august, mens Oslo Design Fair vil styrke sin etablerede profil inden for highend møbeldesign og det professionelle marked. Oslo Design Fair arrangeres parallelt med Nordic Living i august.

Nordic Living målrettes således livsstils- og detailhandel. Først og fremmest skal den være en indkøbsmesse med udstillerne i fokus, men samtidig vil der være et fagligt program og inspiration for de besøgende.

”Vi etablerer nye digitale platforme, hvor målet er at udstillerne skal have bedre synlighed. Hertil kommer, at vi præsenterer et helt nyt katalog og flere inspirationsområder, hvor udstillerne og deres produkter vil være i centrum”, siger lederen af Oslo Design Fair og Nordic Living, Cathrine Eriksson i en pressemeddelelse.

Forandring fryder

Temaet for den første Nordic Living, der altså afholdes i januar 2019 er ”Embracing Change”, der skal sætte fokus på forandring og det positive, der ligger i at tage forandringer til sig i alle livets aspekter.

Messens inspirationsområder skal kurateres af den norske billedkunstner og interiørdesigner Aina Sollie Steen. Hun har i en årrække arbejdet med både kunstneriske og kommercielle projekter for magasiner, reklamebureauer og TV.

”Aina har en inkluderende måde at arbejde på, og i samspil med hendes sanselige stil er det noget, vores besøgende og udstillere let kan forholde sig til. Ainas varme og engagement kombineret med hendes baggrund som billedkunstner og interiørdesigner, gør os sikre på, at hun er den rette person til at belyse temaet ”Embracing Change”, lyder det fra Cathrine Eriksson.

Nordic Living afholdes 23.-25. januar 2019 i Lillestrøm.

www.nordic-living.no

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere