22.03.2023  |  Business  |  Trends

Ordreglæde på Vinter Nordstil 2023

14.500 besøgende var glade for de kreative produktverdener og originale og moderne tilgange fra de 720 udstillere fra Tyskland og udlandet, og på messebesøgs- og udstillersiden registrerede Nordstil høje tilfredshedsvurderinger.

Nordstil Forum gav værdifulde impulser til aktuelle emner som bæredygtighed og digitalisering. Detailhandlen i Nordtyskland er således godt rustet til succesfuld, bæredygtig forretning i de kommende måneder. Og som et pålideligt anker i forhold til at gøre en god forretning, sikrede Winter-Nordstil en stemning af optimisme og ordreglæde.

14.500 besøgende var en solidt stigning på 38 procent, og detailhandlerne kom fra såvel Nordtyskland som Skandinavien for at begynde det nye forretningsår i Elbens metropol.

720 udstillere (+7,5 procent) fra Tyskland, Holland, Skandinavien med flere, viste deres nyeste produkter. 

"Den markante stigning i udstillere og besøgende bekræfter Nordstils rolle som en vigtig og pålidelig ordre-, inspirations- og netværksplatform i Norden. Sektoren har brug for personlig kommunikation for at finde løsninger sammen og udnytte vækstpotentialet. Messen som markedsføringsinstrument fungerer og er mere efterspurgt end nogensinde", siger Philipp Ferger, Vice President Consumer Goods Fairs, Messe Frankfurt Exhibition.

Nye produkt- og farveverdener gav masser af inspiration til de besøgende, og derfor er procentdelen af tilfredse besøgende stabil på et højt niveau. 96 procent af de besøgende er generelt tilfredse med deres besøg på Vinter-Nordstil 2023 og vurderer udvalget af udstillede produkter og tjenester og opfyldelsen af deres messemål meget positivt.

"I år beviste Winter-Nordstil endnu engang, hvordan en attraktiv regional messe skal fungere: Trends, oplevelser og,masser af inspiration til en moderne PoS, spændende produkter, livlig aktivitet og netværk i den bedste stemning i hallerne og rigtig god ordreforretning til forårs- og sommerhandlen. Messen var en succes, og jeg er glad for, at stemningen i sektoren er god på trods af den generelle situation", understreger Oliver Hagemann, fra Handelsverband Wohnen und Büro.

Tendenser på Nordstil: optimistisk, tæt på naturen, lokalt

Trendfarven "Viva Magenta", der for nylig blev lanceret som Årets farve af Pantone Color Institute, sender lyse signaler inden for boligtekstiler, papirvarer og sæsonbestemt dekoration.

I 2023 kan denne positive energi kombineret med en dyb forbindelse til naturen også mærkes. Her er tingene mindre farveintensive og med inspiration fra skandinavisk design, som traditionelt er stærkt repræsenteret på Nordstil. 

Uanset om det er grove, naturinspirerede former og taktile overflader eller en minimalistisk og samtidig bæredygtig designtilgang, handler det om at tage en dyb indånding: Beroligende produkter skabt af omhyggeligt fremskaffede naturlige materialer og designet med kærlighed og kunstfærdighed. 

I det hele taget kan man konstatere, at ønsket om det evigt nye er afløst af en mere bæredygtig overbevisning. Det handler om den følsomme videreudvikling af holistiske levemiljøer, der konstant genoplives af subtile impulser. Fokus er på originale designs, små serier og håndlavede produkter, der bedst produceres lokalt, for eksempel i den nærliggende fabrik eller i virksomhedens eget værksted. 

Den næste sommer Nordstil finder sted fra 22. til 24. juli 2023 og den næste Winter Nordstil fra 13. til 15. januar 2024.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere