26.11.2019  |  Interior  |  Bad

Ordentlige nyheder til badet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Zone Denmark lancerer to nyheder, der bl.a. gør op med virvaret af shampooflasker i brusenichen. Nemlig en fin ny holder kombineret med en stor dispenser fra den populære badserie UME.

Har man et rent og minimalistisk badeværelse, kan man godt ærgre sig over farveladen af plastikemballager til sæbe, cremer, shampoo og bodyshampoo.

Det har Zone Denmark nu en løsning på. En holder i pulverlakeret metal, der monteres på væggen, og som passer til tandbørstekrus og sæbedispenseren i to størrelser fra Zone Denmarks badserie UME.

Sammen med holderen lanceres nemlig sæbedispenseren fra Ume i en større udgave. Som noget nyt har den silikonefod, så den står solidt i holderen eller på toiletbordet.

Montér et sæt holdere i brusenichen til fx shampoo og bodyshampoo – eller hæng et par små dispensere ved håndvasken til håndsæbe og -creme. Holderen kan også bruges til UME-seriens tandbørstekrus og skabe et lækkert og roligt udtryk ved håndvasken.

Holder og dispenser forhandles hver for sig og fås i farverne Black, White, Grey og Soft Grey.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere