23.04.2021  |  Kitchen  |  Food

Oplev Rostis designklassiker med ny glød

Indhold fra partner Hvad er dette?

I snart 50 år har Margrethe-skålen fra Rosti været et sikker hit. Med sin enestående kombination af kvalitet og funktionalitet har skålene gjort hverdagen nemmere for generationer – og nu fås de med fornyet glød.

En gummiring i bunden og en praktisk tud gør Margrethe-skålen stabil og nem at arbejde med. Den høje kvalitet i materialet betyder, at skålen holder formen selv ved tilførsel af varme fødevarer, og når man er færdig, kan Margrethe-skålen uden problemer gå i opvaskemaskinen. Det nye Margrethe-røreskålsæt er af samme fantastiske kvalitet – men med en fornyet glød.

Indian Summer

Når efteråret engang imellem byder på en ekstraordinær varm periode, der får naturen til at trække i flotte rødlige, gyldne og grønne farver, kalder vi det Indian Summer. Det er også navnet på det nye, smukt glødende Margrethe-røreskålsæt fra Rosti.

Sættet består af skåle i de nye farver Humus, Curry og Carrot samt den klassiske Olive. Farverne afspejler naturens egen skønhed, men kombineres samtidig i en moderne og modig æstetik, og omdrejningspunktet er historien om godt håndværk, der forkæler os med enestående produkter.

Sprød funktionalitet

Som altid er både kvalitet og funktionalitet i top. Alle skålene i Indian Summer-sættet har naturligvis tilhørende låg, der ikke bare gør det nemt at opbevare madvarer, men også holder dem lækre, friske – og sprøde.  

Indian Summer-sættet indeholder 8 skåle i størrelsen 0,15 l til 3 l. På tværs af størrelse og farver er Margrethe-skålene af samme, høje standard – og sættet med designklassikeren kommer derfor med fem års garanti.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere