07.03.2016  |  Business  |  Branchenyt

Odense-Imerco åben igen efter vandskade

Imerco i bydelen Dalum i Odense er åben igen efter en omfattende vandskade, som førte til en gennemgående renovation.

Godt nyt for Imerco i Odense: butikken, i bydelen Dalum, er åben igen efter en kraftig vandskade, som fandt sted den 19. december 2015.

Vandskaden var så kraftig, at der stod ti centimeter vand i hele butikken. Vandskaden gik hårdt ud over butikkens gulve og vægge, hvilket betød, at der måtte en total renovering til. Det oplyser Imerco i en pressemeddelelse.

”Det var selvfølgelig rigtig ærgerligt, at vi fik en vandskade i butikken i Dalum, og specielt lige inden jul. Ikke mindst fordi det har haft betydning for vores kunder, som desværre ikke kunne handle de sidste julegaver i butikken. Men nu er vi igen klar til at tage imod vores kunder, og det positive ved vandskaden er, at vi nu står med en gennemrenoveret butik med nyt gulv, inventar og lys. Hele indretningen i butikken er nu i overensstemmelse med det nye butikskoncept, som vi introducerede i 2015”, udtaler administrerende direktør Frederik Brønnum i pressemeddelelsen.

Imerco i Dalum åbnede igen den 3. marts med en række åbningstilbud, som kører frem til den 12. marts.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere