24.06.2020  |  Business  |  Ledelse & drift

Nyt tiltag lader danskerne shoppe med samfundssind

Et nyt samarbejde mellem betalingsudbyderen Adyen og WHO giver forretninger og webshops mulighed for at lade deres kunder donere penge, når de gennemfører et køb. Pengene går direkte til WHO’s arbejde med vaccineforskning.

Forskere verden over arbejder på at finde en vaccine mod COVID-19, men indsatsen er både under et tidspres og et økonomisk pres. Derfor har betalingsudbyderen Adyen indledt et samarbejde med WHO, der gør det nemt for forretninger at opfordre deres kunder til at donere penge til vaccineforskning. 

Med en enkelt knap kan både fysiske butikker og webshops hjælpe deres kunder med at gøre en forskel og tage ansvar. For er der noget, danskerne har lært af krisen, så er det, at man sammen kan mere end hver for sig. Og danskerne vil gerne hjælpe. Ifølge en undersøgelse fra Københavns Universitet har mere end halvdelen af alle danskere hjulpet andre i forbindelse med coronakrisen. 

“Kombinationen af WHOs COVID-19 Solidarity Response Fund og vores teknologi gør det muligt at skalere indsamlingen af donationer. Vi håber, at mange tilslutter sig tiltaget – vi er klar”, siger Ingo Uytdehaage, CFO i Adyen.

Gør det nemt at donere 
Tiltaget giver virksomhederne mulighed for at integrere donationen direkte i betalingsprocessen i både webshops og fysiske butikker. Målet er at gøre det nemt for kunderne at donere penge til et godt formål, når de alligevel er i færd med at gennemføre et køb. 

Men det er samtidig også nemt og omkostningsfrit for de enkelte butikker og webshops at tilbyde muligheden, eftersom Adyen afholder alle omkostninger i forbindelse med donationsknappen.

Store og små butikker og webshops har derfor muligheden for at takke ja til muligheden uden at skulle bekymre sig om diverse udgifter og træk på egen likviditet.

For den enkelte butik eller webshop kan det være svært at vælge mellem rækken af kendte og ukendte NGO’er, hvor Adyen gjort det nemt ved at vælge en anerkendt samarbejdspartner som WHO og kampen for at udvikle en vaccine til glæde for mennesker over hele verden.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere