20.03.2020  |  Dining  |  Accessories

Nyt stel fra blomus

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sand, vand og ler En hvid sandstrand, så langt øjet rækker, bølger, der bruser, og en natur, der viser sig fra sin smukkeste side, er netop den følelse, som den tyske designer Frederike Martens har arbejdet ud fra i skabelsen af blomus’ nye stel.

Velkommen til Sablo
 
Sand, vand og ler går op i en højere enhed, når man betragter Sablo, der forener en finkornet, sandet overflade med en grålig glassur, der både klæder stentøjet og bidrager til madens æstetik. 
 
Øjet, der ser
Én ting er at betragte Sablos rolige, afrundede formsprog, koppernes behagelige hanke, og sukkerskålens grove låg. Noget andet er at betragte den blanke glasur, der kommer til sin fulde ret, på de spinkle tallerkner og endelig de mange skåle, der kan anvendes til ethvert måltid og enhver servering. Frederike Martens har med sit fine øje for formsprog og viden om mad formgivet et stel, der hylder hverdagen og dets kulinariske oplevelser. 
 
Ydermere har hun ønsket at formgive et stel, der fremstår unikt og individuelt, hvilket er årsagen til, at stellet er fremstillet i stentøj. Stentøj brændes under meget høje temperaturer, hvilket giver nuance- og strukturforskelle, der særligt står frem, når bordet dækkes og opleves samlet. 
  
18 dele
Med øje for det komplette har blomus ønsket at præsentere et stel bestående af 18 dele, der favner alt fra dagens allerførste varme kop til nattens sene suppe. 
 
Design: Frederike Martens

 

Tags: blomus

Mere fra blomus

blomus

blomus.com

  • info@blomus.com
  • blomus Copenhagen, Nomad Workspace, Blegdamsvej 6, 2200 København N

RUN BY FAMILYDRIVEN BY PASSIONblomus is synonymous with intelligent, minimalist,and functional design for the contemporary home.Founded in 1961 and rooted in the German tradition ofexceptional quality and highly skilled craftsmanship,we have built our success on a firm belief in the honestyof materials, the purity of shape, and the necessityof a passionate approach. This has made blomusa leading p…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere