28.05.2020  |  Interior  |  Design

En smukkere hverdag

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan udnyttes pladsen endnu bedre? Hvordan forskønnes en nødvendig opbevaring? Og hvordan tænker man nye løsninger på daglige behov? Det kommer kaschkasch og blomus med deres bud på i denne kollektion

En entré, en hall, et værelse eller et fjerde rum – alle kan bruge en krog, en bøjle eller en ekstra hylde, et behov, den berlinske designduo har fået til opgave at løse på moderne og enkel vis.
 
Den individuelle hylde
Panola er så enkel og ren i sin stil, at objekterne, der pryder hylden, har mulighed for selv at træde tydeligt frem. Den er tænkt som en hylde, der kan kombineres efter eget valg, både når det kommer til sammensætning af hylder i eg eller sprøjtlakeret MDF, men også når det kommer til, hvilken af de fire farver hyldeknægten skal være i.
 
Den nødvendige krog
Pela hedder den nye krog, hvor jakken, tasken eller paraplyen kan hænge. En krog, hvor kaschkaschs flair for materialer kommer tydeligt til udtryk. Den bærende del optræder i ren eg, hvis hårdhed gør, at den kan klare en del vægt, mens selve krogen er i gråmeleret filt, hvis blødhed gør, at den ikke skader tøjet. Pela kommer i en pakke med tre kroge i tre forskellige størrelser.
 
Den bøjede bøjle
Og til en krog hører også en bøjle – bøjet i et stykke metal både for at opnå enkelhed og soliditet, men også for at undgå unødvendige svejsninger, der kan skade tøjet. Curl findes i tre farver, hvis nuancer passer til både Panola og Pela.

Tags: blomus

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere