10.12.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Nyt, skarpt design

Dette forår opdaterer Fiskars sit Functional Form-univers og redesigner seriens køkkenknive, så de får optimeret skæreevne og øget komfort samt nyt ergonomisk skaft og klinge.

Functional Form-serien udvides med en asiatisk kokkekniv, en fiskegaffel og en forskærergaffel samt køkkentilbehør i form af redesignede knivblokke og skærebrætter. Knivblokkene i certificeret bambus og plastik har et moderne og slankt design, der passer til enten tre eller fem knive.

Seriens tre nye skærebrætter er tænkt til at optimere moderne madlavning: to af skærebrætterne er i bambus, hvoraf det ene er særligt skabt til at skære brød med dybe riller som overfladefeature.

Begge bambusbrætter kan stables og har anti-slip silikonedetaljer i bunden, der øger sikkerheden, når de er i brug. Forårets tredje skærebræt er specielt skabt til at skære løg, fisk og andre fødevarer med markant lugt.

Functional Form har i alt 16 knive i sortimentet samt fire knivblokke, tre skærebrætter og et strygestål.

 -HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere