10.12.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Nyt, skarpt design

Dette forår opdaterer Fiskars sit Functional Form-univers og redesigner seriens køkkenknive, så de får optimeret skæreevne og øget komfort samt nyt ergonomisk skaft og klinge.

Functional Form-serien udvides med en asiatisk kokkekniv, en fiskegaffel og en forskærergaffel samt køkkentilbehør i form af redesignede knivblokke og skærebrætter. Knivblokkene i certificeret bambus og plastik har et moderne og slankt design, der passer til enten tre eller fem knive.

Seriens tre nye skærebrætter er tænkt til at optimere moderne madlavning: to af skærebrætterne er i bambus, hvoraf det ene er særligt skabt til at skære brød med dybe riller som overfladefeature.

Begge bambusbrætter kan stables og har anti-slip silikonedetaljer i bunden, der øger sikkerheden, når de er i brug. Forårets tredje skærebræt er specielt skabt til at skære løg, fisk og andre fødevarer med markant lugt.

Functional Form har i alt 16 knive i sortimentet samt fire knivblokke, tre skærebrætter og et strygestål.

 -HCL

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere