27.08.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Nyt designsamarbejde sætter fokus på bæredygtighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med en bæredygtig, GOTS-certificeret tekstilserie, der meget passende har fået navnet ’ORGANIC’, slår gastronomiuniverset BITZ sig sammen med Södahl denne sæson og leverer en vidunderlig vifte af viskestykker, duge, servietter og meget, meget mere!

Serien smelter Södahls økologiske kvalitetsmaterialer sammen med BITZ’ legesyge, karakteristiske farvetilgang, og ethvert produkt kan derfor også kombineres på kryds og tværs – præcis som det populære stentøj.

Med grundfarver som ’cream’, ’grey’, ’rose’ og ’olive’ og kontrastfulde pipingbånd som ’amber’ og ’black’ komplementerer den stilrene serie begge designverdner og kan i særdelshed ses som en naturlig forlængelse af BITZ’ allerede eksisterende sortiment, der nu giver endnu mere liv til både køkkenet og bordet.

’ORGANIC’ er alt i alt en kærlighedserklæring til bæredygtighed – en bestræbelse på at blive og gøre det bedre, og derfor er der også minimal emballage og indpakning involveret.

Find ’ORGANIC’-serien online på www.bitzshop.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere