03.04.2017  |  Business  |  Branchenyt

NYT DESIGN KONCEPT

Indhold fra partner Hvad er dette?

I weekenden åbnede Handcraft by Denmark, et nyt design koncept indenfor møbler og interiør. 100% Made in Denmark.

Om fredagen åbnede dørene for de professionelle formidlere, pressen, samt VIP inviteret. Gæstetaleren var Grevinde Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe, der bl.a talte om international branding og evnen til at komme frem på den store scene med sin virksomhed og produkter. 

Lørdagen blev der åbnet for alle og besøgstalet var højt. Der var stor begejstring for Handcraft by Denmarks placering, samt hele opbygningen og det eksklusive look, blandet med det rå. Mange kvalitets møbler og interiør. Et showroom, hvor man kan nyde og købe de flotte designs indenfor made in Denmark, både som privat og erhverv. 

Det er også et showroom tilegnet indrettere og deres kunder, samt at Handcraft by Denmark tilbyde samarbejde med indrettere om at skabe det håndlavede rum, custom made + særlige kunde specifike ønsker til selve designet og eller funktionen. Hos Handcraft by Denmark kan de løse en lang række opgaver i fællesskab med indrettere i og udenfor DK. 

Alle udstillere bliver formidlet og her er der mange muligheder for at få sin forretning præsenteret i rette omgivelser og med en klar og ambitiøs strategi. 

Fra Hillerød til New York - alt ind i mellem er en del af rejsen. Handcraft by Denmark vil frem med deres budskab og det er alt sammen på bekostning af, hvad som er godt for deres samarbejdspartnere / udstillere. Både i salg / formidling / samt udvikling. 

Efter åbningen i weekenden, er Handcraft by Denmark nu klar til at arbejde med selve konceptet. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere