04.06.2019  |  Furniture  |  Design

Nyt coffee table inspireret af den klassiske pladespiller

Indhold fra partner Hvad er dette?

Inspirationen til det nye coffee table fra LIND DNA er ikke til at tage fejl af. Deraf navnet Pick-Up. Bag udformningen af det minimalistiske udtryk står Preben Lind, som har haft multifunktionalitet og bæredygtighed for øje.

Recycled læder er generelt et centralt element i LIND DNAs design. Derfor er der også en vendbar lædertop i recycled læder på Pick-Up bordets topplade. ”Læderet på bordet har forskellig farve på hver side, så man kan skifte bordets udtryk, blot ved at vende toplæderet”, fortæller Preben Lind. ”Det fås i flere farvekombinationer, for eksempel i sort/rød, sort/brun eller anthracite/lys grå og Jewel-smykket i midten fås i aluminium eller messing. Så der er rig mulighed for at tilpasse bordet, som man ønsker”. 

Processen fra idé til udvikling af færdigt produkt foregår in-house hos LIND DNA, i tæt dialog med flere led i organisationen fra stregtegning, udarbejdelse af prototype i eget smedeværksted til intern sparring og efterfølgende tilpasning. Typisk med Preben Lind som central idémand. Alt foregår lokalt i virksomhedens nuværende domicil i Højbjerg ved Aarhus. 

”Produktionen af det færdige produkt er dog optimeret ud fra et miljø- og bæredygtighedsperspektiv. Læderet er Øko-Tex certificeret, ikke kun på sit materiale men også på farvningen, og stellet på bordet er pulverlakeret”, forklarer Preben Lind ”Pulverlakering er en miljøvenlig og bæredygtig løsning, fordi det pulver, der ikke hæfter sig på bordets stel, kan genanvendes, og processen med overfladebehandling foregår helt uden opløsningsmidler. Desuden giver pulverlakering et mindre farligt arbejdsmiljø, da der hverken udledes farlige stoffer eller efterlades miljøfarligt affald”, slutter Preben Lind.

__________________

Pick-Up Jewel fås i to størrelser
Højde på begge borde, fra gulv til bordplade: 50 cm. 
Aluminium topplade: 4 mm tykt, Ø 38 cm eller Ø 48 cm, pulverlakeret. Farve: Sort. 
Stellet og foden er pulverlakeret stål. Farve: Sort
Smykket er Ø 4 cm aluminium eller messing.
Den vendbare top er Øko-Tex certificeret recycled læder, bestående af 80 % vegetabilsk garvet kernelæder og 20% naturgummi fra træer.

Tags: LIND DNA ApS

Mere fra LIND DNA ApS

LIND DNA ApS

www.linddna.com

We offer you an entire world of table top products and interior design concepts, that are beautifully designed to complement each other. Design, craftsmanship, local production and zero waste is our philosophy. Craftsmanship and the art of creation is what everything is about at LIND DNA. When ever possible, we insist on our own, local production in Denmark. We choose to do this for a…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere