14.12.2018  |  Interior  |  Branchenyt

Nyt bæredygtigt tekstil fra Kvadrat

Det nye tekstil Re-wool er bl.a. fremstillet af overskydende uld fra Kvadrats øvrige produktion.

Re-wool er Kvadrats nyeste tekstil og et bæredygtigt et af slagsen, da det er skabt af en blanding af genbrugsuld og nyt uld.

Designeren Margrethe Odgaard har i samarbejde med Kvadrat skabt det miljøvenlige tekstil.

”Ideen var at skabe et både ærligt og miljøvenligt tekstil med et poetisk udtryk ved at genbruge overskydende materialer fra Kvadrats egen produktion”, forklarer Margrethe Odgaard i en pressemeddelelse fra Kvadrat.

Ved første blik minder Re-wool tekstilet om en glat melange, men når man kommer tættere på og virkelig studerer stoffet, kan man se de dynamiske og diskret nuancerede detaljer fra genbrugsgarnet. Re-wool-tekstilet indeholder farvede sting på en mørkere baggrund.

Re-wool er fremstillet af 45% genbrugs uld, 45% nyt uld, 10% nylon og fås i 21 farver.

Farvevalget er inspireret af overgangen mellem lys og mørke, hvilket er så unikt for Skandinavien og hentet fra Margrethe Odgaards Shades of the Nordic Spectrum, der er en kollektion af håndmalede prøver.

www.kvadrat.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere