20.03.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Nyhed - Serve Me Board

Indhold fra partner Hvad er dette?

"Når servering bliver en kunst"

Mad bliver smukkere af at blive serveret med kærlighed på et elegant fad og i smukke skåle. Men Serve Me Board er ikke som ethvert andet fad.

by Wirth er siden starten i 2011 vokset til et mindre verdensfirma med forhandlere på 15 markeder og en omsætning, der er blevet fordoblet år efter år. Kunderne falder for det danske firmas måde at nytænke dagligdags brugsgenstande på og mikse funktion og design i et nordisk look.

Med Serve Me Board har by Wirth udviklet en ny og inspirerende måde at gøre små anretninger og krydderier delikate på. På fadet, der er lavet af FSC-certificeret egetræ, kan en skål og en kop placeres i to huller, så de står fast, mens ost, frugt, kiks el. lignende placeres i den nedfældede tallerken ved siden af.

"Alt vores design udspringer af et reelt behov i hverdagen. Og så skal de helst have flere funktioner. Serve Me Board kan både bruges som et fad til servering af snacks som ost og kiks med en lækker chutney og oliven i de små skåle eller en sirlig tallerken-servering af kaffe/kaffe eller morgenmad. Når den ikke bliver brugt til det, er den genial til et stilleben på spisebordet eller køkkenøen med krydderier, salt og lignende," forklarer Signe Wirth Engelund, designer og stifter af by Wirth. 

by Wirth 
Design that loves growing old
Design med en lang levetid. Det er visionen for by Wirth, der siden 2011 har erobret det ene land efter det andet med deres bæredygtige tankegang. Bag brandet står Signe Wirth Engelund, der har 20 års erfaring som designer og herreskrædder. Den enkle, varme, nordiske stil, som by Wirth repræsenterer, har de forstået ude i verden; i dag sælges by Wirths design i over 15 lande verden over. By Wirths produkter er primært lavet i Danmark af gedigne naturmaterialer som vegetabilsk garvet kernelæder og FSC-certificeret egetræ – alt er 100 % ægte, og derfor ældes et by Wirth-design med ynde. 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere