16.11.2022  |  Furniture  |  Design

Nyhed der ruller stilsikkert frem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyheden A-Cocktail Trolley fra Zone Denmark er et multimøbel med format. Som en lækker hjemmebar i et hjørne af stuen eller til ekstra opbevaring i køkkenet. Stilen er stram, mulighederne mange.

Pulverlakeret og omstillingsparat

Godt design kan du kende på, at du får lyst til at tage det i brug, så snart du ser det. Med A-Cocktail Trolley står de gode ideer i kø. Det fine bord i pulverlakeret metal har et hav af anvendelsesmuligheder.

De to plateauer samt den tilhørende løse bakke gør bordet oplagt som hjemmebar. Flaskerne kan stå på nederste niveau, mens du mikser drinks på førstesalen. Men A-Cocktail Trolley kan lige så fint få plads i stuen i selskab med en lampe, en smuk plante og dine yndlingsbøger. Kontor og teenage-værelse er også bud på relevante placeringer.

Let at flytte, let at holde af

Møbler med flere anvendelsesmuligheder har det med at blive favoritter. Med tiden ændrer dine behov sig nemlig, og måske gør din indretningsstil også. Det smarte er, at A-Cocktail Trolley kan rulle med. For dens designmæssigt enkle udtryk gør den til en ven af hjemmet langt ud i fremtiden.

Fås i farverne Black og Soft Grey.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere