18.02.2019  |  Kitchen  |  Accessories

Nyhed: AnySharp knivsliber

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kompakt og effektiv knivsliber i tungsten til både lige og bølgede knivblade.

AnySharp er meget kompakt og i et let og elegant design. Den har en patenteret, kraftig sugekop som sikrer, at du kan slibe dine knive med enhånds-betjening, uden at risikere at skære dig i hånden. Knivbladet placeres ovenpå de to skarpe slibeblade af tungsten og trækkes ganske let henover dem. 3-4 gange er nok. 

Slibebladene har en vinkel på 20 grader, som anses for at være den optimale slibevinkel. Den sliber både lige og bølgede knivblade. Den har vundet flere designpriser og bedst-i-test, og er blevet udnævnt til verdens bedste knivsliber af flere fagblade.

AnySharp fås i to modeller: Den bedstsælgende AnySharp Pro, som er udført i metal og har en god tyngde, og AnySharp Editions, som er udført i sort plast. Slibebladene er de samme for begge modeller.

Mere fra Brix Design A/S

Brix Design A/S

http://www.brixdesign.com/

Brix Design is a family-owned company, run by the brothers Christian Brix-Hansen (Harvard MBA, Civil Economist) and Joachim Brix-Hansen (Civil Economist). We market our own BRIX brand on a worldwide basis. In addition, we market other leading brands within Europe, such as OXO, AnySharp, Vintur, and New Soda.  Our main focus is on products that are innovative in nature and which are differenti…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere