08.09.2021  |  Kitchen  |  Food

Nye, varme nuancer fra HOLM

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi kender ham som en varm og humoristisk kok med store armbevægelser, der samtidig er kompromisløs, når det gælder god smag og godt grej.

Claus Holm er med andre ord en mand, som har mange nuancer – og det samme har de flotte nyheder i akacietræserien fra HOLM.

Flot, funktionelt og moderne. Med sin på samme tid rustikke og elegante serie i akacietræ har HOLM udviklet en række utroligt holdbare redskaber, der klæder ethvert køkken. Akacietræ er nemlig kendetegnet ved sine mange smukke og varme nuancer, der skaber flotte kontraster – og som står flot til det saftige, sunde og velsmagende måltid, Claus Holm brænder for.

Så er der serveret

Dufte og smage er naturligvis altafgørende for et lækkert og vellykket måltid. Med akacietræserien har HOLM desuden sat fokus på den gode smag i designet – for vi spiser også med øjnene. Derfor har serien fået et nyt serveringsbræt, hvor træets naturlige glød er tilsat bløde, organiske former.

Hotte tapas, en lækker osteanretning, sund sushi eller en majestætisk artiskok. Det nye serveringsbræt har et væld af anvendelsesmulighederne og kan til daglig også bruges som skærebræt. Brættet fås i tre størrelser, som måler henholdsvis L 44, B 22 og H 1,5 cm, L 35,2, B 18,2 og H 1,5 cm samt L 48, B 20,3 og H 1,5 cm.

Nyheder med kant

Ny i akacietræserien er også en flot serveringsbakke med kant. Perfekt til opbevaring af fx krydderier og olier, men også til servering af snacks, da den er fødevaregodkendt. Bakken fås i to størrelser, hvor den mindste måler L 30, B 13 og H 2,5 cm, mens den største måler L 35, B 20 og H 3 cm.

Endelig byder sensommeren på en ny redskabsholder i akacietræ, som måler DIA 13 og H 17 cm. Som alle andre dele i akacietræserien skal redskabsholderen blot vaskes af med lunkent vand og sæbe – og som hele serien er den personligt udvalgt, testet og godkendt af Claus Holm selv.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere