03.03.2021  |  Interior  |  Dekoration

Nye stjerneskud fra Medusa Copenhagen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lige siden 1997 har Maj-Britt og Rie Bidstrup - designerne bag og stiftere af Medusa Copenhagen - skabt et helt særligt univers af skønne og sjove figurer.

Netop nu henter de inspiration langt ude blandt planeterne i vores eget univers og præsenterer en både humoristisk og hjertevarm fortolkning af de 12 stjernetegn. 

Medusa Copenhagens verden spænder fra praktisk service til et kreativt overflødighedshorn af festlige farver og elskeligt skæve eksistenser, der kalder på lige så skæve smil. Med marts og Mars bydes en stribe nye, fantasifulde figurer indenfor i Medusa-familien. Det sker, når brandet lancerer en underfundig udgave af os alle sammen – med 12 fantasifulde stjernetegnsfigurer.

Håndlavet horoskop

Marts måned er opkaldt efter den romerske krigsgud Mars. Planeten Mars er skæbneplanet for de viljestærke vildbasser født i Vædderens tegn, som imidlertid også er kendte for deres storsind og evne til at begejstres. 

Gåpåmod og begejstring lyser da også ud af vædderfiguren, og sammen med både frihedssøgende vandmænd og stolte løver vil vædderen uden tvivl falde for Medusa Copenhagens hjertevarme og håndlavede fortolkning af stjernetegnene.

Håndstøbt humør

Fra den livsglade, varme tyr til den fantasifulde og følsomme krebs har figurerne alle hver deres unikke kendetegn. Og selvom stjernetegnsfigurerne blot er 13 cm høje, stråler de langt væk af både poesi og charme. 

Alle brandets figurer er lavet i polyresin – og alle figurerne er ganske unikke. For som det hedder hos Medusa Copenhagen, er det finurlige univers formet med hjertet, håndstøbt med humør og håndmalet med glæde.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere