25.02.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Nye, stærke Common-varianter fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Common er Södahls økologiske basic dessin, og med sin enkelhed giver Common sengelinned ro for øjet og hjælper dermed en sund nattesøvn godt på vej.

Nu udvider Södahl den populære Common sengesæts-serie med yderligere tre smukke, dæmpede farver, som ikke kalder på opmærksomhed, men blot tilfører en skøn stemning af velvære og overskud i soveværelset.

Common-seriens styrke ligger i det enkle, elegante design og den stærke renforcé-vævning, som er en vævning af bomuldsstoffer i høj kvalitet. Som hele Common sengesæts-serien lever også de tre nye varianter op til Södahls fokus på klima og miljø: De er naturligvis produceret af 100 % økologisk bomuld og i henhold til GOTS, som er den mest ambitiøse økologiske standard inden for tekstiler.

God og bæredygtig samvittighed

Det stilfulde design, den slidstærke kvalitet samt det økologiske fokus er imidlertid ikke de eneste årsager til, at forbrugeren med Common sengelinned kan føle sig solidt pakket ind – i lækkert, blødt bomuld og, lige så vigtigt, i god samvittighed.

Den populære Common-serie indeholder nemlig også andre produkter end sengelinned, og seriens shopper er syet af overskuddet fra produktionen af Södahls sengesæt i økologisk bomuld. På den måde udnytter brandet rester fra produktionen, reducerer spild og sætter to streger under sin bevidsthed om bæredygtighed.

Afdæmpet elegance

De tre nye farvevarianter hedder Linen Blue, Tea Green og Beige. Alle blender de perfekt ind i Common-seriens elegant afdæmpede look, som er med til at give soveværelset en rolig og velafbalanceret atmosfære.

De nye Common sengesæt findes i varianterne 140 x 200 cm samt 140 x 220 cm, og den diskrete lukning med lynlås i både dyne- og pudebetræk kombinerer funktionalitet med høj komfort. Med andre ord har Södahl med Common designet endnu engang skabt skønne rammer for en sund søvn.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere