11.04.2018  |  Interior  |  Bad

Nye Red Dot Awards cementerer Zone Denmarks transformation

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med endnu to Red Dot Award designpriser for hhv. badserien Ume og 3D-bordskånerne Origami understreger Zone Denmark sin status som designvirksomhed.

To nye designpriser

...for hhv. badserien Ume og bordskånerne Origami slår fast, at Zone Denmark har gennemgået en 360 graders revitalisering.

Der begynder for alvor at tegne sig en klar profil af det nye Zone Denmark. Designvirksomheden har netop vundet to Red Dot Award priser for produktserierne Ume og Origami – begge skabt i samarbejde med designertrioen VE2. Priserne markerer en revitalisering af brandet, der begyndte i 2015, og som nu viser en virksomhed med et skarpt nyt fokus:  

– Den tætte dialog med vores designere om innovativt produktdesign og visual appeal, har vist sig at være den rigtige retning for os, udtaler Design & Brand Manager hos Zone Denmark, Michael Bruun. – VE2’s indsigt og markedsforståelse har givet os mulighed for at skabe prisbelønnede designs samtidig med, at vi fastholder en kommerciel strategi, så vi opretholder brandets troværdighed. Det er faktisk noget af en præstation.
Den minimalistiske badserie Ume og de japanskinspirerede bordskånere Origami lægger sig i slipstrømmen af en række andre stærke designs fra det nye Zone Denmark.
I 2016/17 modtog brandet en German Design Award for en anden af sine badserier, Nova One, og den multifunktionelle skåleserie Peili vandt ikke kun en Red Dot Award, men også prisen for det mest innovative produkt på messen Maison & Objet i Paris samt den ene af to iF Design Awards i 2018, hvor den innovative knage Puck Hook løb med den anden. 

– Det er ret vildt for os. Vi har bevidst drejet vores nye fokus mod design og innovation. Så det gør os selvfølgelig både tilfredse og stolte, når vi modtager disse anerkendelser – og det har også betydet, at man i udlandet har fået et godt øje til os, fortæller en stolt og begejstret Michael Bruun.

Dette års vindere af den prestigefyldte Red Dot Award er udvalgt blandt 6.300 produkter indsendt fra 59 lande. Red Dot vurderer ikke blot form, men også funktion og netop her har Zone Denmark markeret sig med sine seneste produktlanceringer, og teamet bag de mange priser lover, at forbrugerne kan forvente flere nyheder i samme klasse.

Ume
Badserien Ume fra Zone Denmark er et blødt, blidt og behageligt bekendtskab. De velproportionerede elementer giver et solidt og velafbalanceret udtryk – både for øje og hænder. Ume er det japanske ord for blommetræ og symbol på elegance, tålmod og styrke. Det første bogstav – u – tegner formen på seriens på én gang moderne og klassiske produkter med gennemtænkte og funktionelle detaljer.

Origami
Origami bordskånerne fra Zone Denmark er inspireret af den antikke japanske papirfoldekunst, og man overraskes over de imponerende 3D-effekter. De fire forskellige designs – Mix, Beak, Wave og Fold – leger med lys og skygge på forunderlig vis, så borddækningen kan varieres på et utal af måder.

VE2
Designertrioen VE2 består af Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen. De tre designere har en baggrund i arkitektur med speciale i industrielt design, og de arbejder i spændingsfeltet mellem form og rum. 

Læs mere HER

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere