06.09.2021  |  Kitchen  |  Food

Nye muffins og smukke mousser med Blomsterbergs

Indhold fra partner Hvad er dette?

At skabe et mesterværk kræver fornemmelse for kvalitet. Det har Mette Blomsterberg til overflod.

Derfor lancerer Blomsterbergs nu et par smarte og superfunktionelle muffinforme, som gør det nemmere for hjemmets stjernekonditor at skabe sine egne mesterværker. 

Små mirakler af portionsbagværk, der både er smukke at se på og smager himmelsk. Det er muffins og små portionsmousser. Mette Blomsterberg er naturligvis fan og har forkælet os med opskrifter på alt fra traditionelle lækre chokolademuffins og mazariner til skønne gulerodsmuffins, som kan toppes med ostecreme, glasur eller bare et drys flormelis. Nu forkæler Blomsterbergs alle bage-glade med et par lækre nyheder.

Smuk som en rose 

Med de to nye muffinforme fra Blomsterbergs bliver det søde liv endnu sjovere og sødere – og får samtidig et ekstra strejf af poesi. Den ene nyhed er nemlig udformet som en rose, den anden som en graciøs blomst – og begge gør det nemt at bage fine og yndefulde mesterværker.

Formene er gode til både ovn og fryser og derfor også velegnede, når der skal fryses smukke mousser og skønne cremer, som kan give det sidste elegante touch på små portionstærter, ovenpå udstukne bunde eller til desserter.

Nem at bruge

Muffinformene Rose og Blomst er lavet i grå silikone og har målene DIA 7 cm og H 3,5 cm. Silikonen er elastisk, og det gør det nemt at få de afkølede bagte kager eller de dybfrosne mousser ud ad formene.

Rose og Blomst fås i sæt med 6 stk. og er endnu et eksempel på Blomsterbergs høje faglighed og store passion for det søde liv, der som altid fokuserer på sanselighed, forkælelse og nydelse.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere