Nye firkantede fristelser med Blomsterbergs
Foråret byder naturligvis på en række søde nyheder fra Blomsterbergs univers af godt bagegrej.
Det seneste skud på kakaotræstammen af chokoladeforme er – bogstaveligt talt – som skabt til firkantede fristelser, mens den nye, store bageform i silikone er perfekt til jordnære klassikere, som fx. Klassens-time-kage.
Med forårssolen i sigte er det snart tid til at nyde små, søde sager og majestætiske mesterværker med solen i ansigtet og højt til himlen. Højt til loftet og plads til smil har Mette Blomsterberg året rundt, men hun er også hun kendt for at gå benhårdt efter et smukt og fagligt fabelagtigt resultat - både med det simple bagværk og med de mere krævende desserter og kager. Med nyhederne fra Blomsterbergs får hjemmekonditoren nu effektiv hjælp til at opnå samme professionelle udtryk.
Fyldte fristelser
Den nye, professionelle chokoladeform i hård plast gør det enkelt at fremstille elegante støbte og fyldte chokolader – med kant. Den stilfulde firkantede facon står som en raffineret kontrast til chokoladens bløde smag.
Formen skal blot rengøres med varmt vand, uden brug af sæbe, aftørres let med et viskestykke og derefter lufttørre helt. Herefter poleres efter med vat inden den tempererede chokolade danner rammen om dine egne fyldte, firkantede fristelser. Formen måler L 27,5 x B 13,5 x H 2,4 cm.
Sæt søde tænder i klassikerne
Med den nye, store og rektangulære bageform fra Blomsterbergs er det oplagt at forkæle familie og venner ved at lade dem sætte tænderne i klassiske og elskede bradepandekager. Formen er også super velegnet til store brød eller hveder, ligesom den i det salte køkken kan bruges til fx lasagne.
Bageformen er lavet i silikone med stabiliserende stålkant og måler L 39 x B 25 x H 6 cm. Den bløde silikone gør det nemt at få det færdige bagværk ud af formen, som er velegnet til både opvaskemaskine, ovn og fryser. Endnu et produkt af kompromisløs kvalitet til alle dem, der brænder for sanselighed, forkælelse og nydelse.