18.01.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Ny superblender fra Sage!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kender du ’Sage the Boss’ blenderen, ved du, at barren er sat højt. Umulig at overgå. Skulle man tro.

Sage er klar med en ny sværvægter af en blender. Hurtigere, stærkere og mere fleksibel. ‘Sage the Super Q’ – Super Quick og Super Quiet. Med den mest kraftfulde motor, markedet endnu har set, samt en helt ny støjdæmpnings-teknologi er det ikke svært for Sage the Super Q at overbevise dig om, at det er den eneste blender, du nogensinde behøver. Uanset, om du vil blende med eller uden vakuum.

Professionel kvalitet hjemme i dit eget køkken.

Fløjlsbløde smoothies, hjemmelavet nøddesmør, varme supper, lækre desserter, cremet dip, smagfulde saucer, pikante dressinger og friskmalede krydderier. Listen over blendede muligheder er uendelig lang, men tilberedningstiden heldigvis ultrakort. For en kraftfuld motor på 2400W og knive, der roterer med 300km/timen, giver tilsammen en helt ekstrem høj ydeevne. En unik motorteknologi reducerer driftsstøjen, så oplevelsen bliver suveræn. Der er med god grund, at Sage har kaldt blenderen ’Super Q’. Den er seriøst Super Quick og Super Quiet.

Kanden er stor, større end normalt - rummer hele 2 liter. Der medfølger et 700 ml. ’to go’-glas, og du kan naturligvis blende i dem begge. Super Q har nemlig en intelligent funktion i basen, hvor den genkender blenderbeholderen og tilpasser blendningen.

Sage har opdateret designudtrykket, som er blevet lidt rundere og blødere. Og så er det umulige sket. Bossen har mødt sin overmand!

Sage the Super Q specifikationer:

  • 5 One Touch programmer og 12 hastigheder
  • 2 liter brudsikker Tritan blenderkande (BPA-fri)
  • Valgfrihed mellem 2 liters kande og 700 ml to-go-glas
  • Kraftig 2400 W motor
  • Kompatibel med vakuumpumpe – the Vac Q

Sage the Super Q Blender kommer i butikkerne til marts 2019. Vejl. pris: 4.999,- DKK.

Billeder: http://media.witt.dk:8080/_mZHMVaoODfj3MR

Vil du vakuumblende?

Sage the Vac Q er et innovativt vakuumtilbehør til Super Q. Vakuumpumpen sættes oven på blenderkanden og suger overskydende luft ud. Udfordringen med vakuumblendere er normalt en lille kandestørrelse. Men ikke her, hvor du vakuumblender direkte i den 2 liter store kande.  

Der er mange fordele ved at vakuumblende. Strukturen bliver mere jævn, farverne klarere farver og smagen fyldigere. Undertrykket i kanden forhindrer, at råvarerne bliver kraftigt oxideret under blendningen. Desuden udvider råvarerne sig en anelse ved undertryk, så de er nemmere at blende og finthakke, hvilket også har betydning for frigivning af de næringsstoffer, der sidder i cellevæggene. En utrolig god effekt på kvaliteten af især smoothies.

Vakuumblendning giver:

  1. Bedre smag, færre luftbobler og mindre oxidering
  2. Flottere farve og mere lækker konsistens
  3. Øget holdbarhed
  4. Sundere resultat – flere vitaminer og fibre bevares

Sage the Vac Q. kan købes som tilbehør; vejl. pris: 699,- DKK.

Billeder: http://media.witt.dk:8080/_kCHiWpiP6fN3lR

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere