06.12.2016  |  Business  |  Branchenyt

Ny keramikbutik er åbnet i København

I Ny Kongensgade i indre København er en ny keramikbutik netop åbnet. Butikken sælger unikaværker fra hele verden.

Yonobi er navnet på en ny keramikbutik, som er åbnet i indre København, nærmere bestemt Ny Kongensgade nr. 11. Butikken, som har et tilhørende keramikværksted, sælger unikaværker fra hele verden, skriver Bo Bedre.

Yonobi er den fysiske udvidelse af onlineshoppen, som går under samme navn, og bag foretagenet står Nanna Egebjerg. Hun ejer butikken og udvælger alle varerne. Yonobi er et japansk udtryk, som betyder ’skønhed gennem brug’, hvilket ifølge Bo Bedre passer til produkterne, som både er funktionelle og smukke at se på.

Læs også: Keramik hitter som aldrig før

Butikken har tilknyttet en gruppe keramikere, som giver gæsterne et indblik i processerne bag de keramiske produkter, som tæller tallerkener, kopper, krus og vaser.

Butikken åbnede fredag den 2. december.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere