09.10.2021  |  Interior  |  Bad

Ny hverdagsluksus fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi bruger det hele tiden. Om morgenen efter badet, til at tørrer hænderne i køkkenet eller når baby skal svøbes. Håndklædet er en uundværlig del af hverdagen, og med det nye Melange fra Södahl er både kvalitet og komfort i top.

Det er detaljen, der tæller. Detaljen, som giver os det lille strejf af luksus i hverdagen, der får os til at smile. Det kunne fx være en lækker detalje som det nye Melange-håndklæde fra Södahl, der er lavet af økologisk bomuld – og vidner om, at brandet som altid har fokus på både komfort og respekt for naturen.

Elegant look

Med sin karakteristisk stribe i vævningen får Melange et eksklusivt look, som folder sig ud i en smuk og trendy farveskala, der matcher det nordiske efterår perfekt.

Et par nye håndklæder i smukke farver kan næsten skabe et nyt badeværelse – og så har det kraftige, men bløde håndklæde en effektiv sugeevne, der samtidig gør det meget behageligt at bruge.

Velvære i hverdagen

Den lækre nyhed fra Södahl er i 100% økologiske bomuld, som både er GOTS-certificeret og STANDARD 100 by OEKO TEX®. Det fås i den blå Atlantic, den grå Ash og den gråbrune farve Taupe og måler 50 x 100 cm.

Det flotte Melange-håndklæde er perfekt til at skabe et velfortjent pusterum af wellness og luksus i hverdagen. Dag efter dag.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere