14.10.2019  |  Interior  |  Bad

Nova skal ha' en lille

Indhold fra partner Hvad er dette?

Novas lille nye:  Den er lige så lækker og praktisk som sin storesøster, men den nye Nova pedalspand fylder meget mindre.

Zone Denmark barsler med en nyhed: Den populære pedalspand i serien Nova kommer nu i en 3 liters udgave. Perfekt til små badeværelser og trange hjørner.

Badserien Nova fra Zone Denmark har hurtigt, men sikkert fundet vej til rigtig mange badeværelser - og nu kan endnu flere få plads til den. For den lækre pedalspand lanceres nu i en lille fiks udgave på 3 liter, der snart lander i butikkerne.

Indtil nu har pedalspanden i det strømlinede, matte look haft en størrelse på 5 liter. Den er praktisk overalt, hvor plads ikke er et problem. Men har du et mindre badeværelse, eller skal spanden passe ind i en trang krog, kan du se frem til en mindre udgave i samme lækre design.

Novas lille nye kommer i 11 skønne nuancer, der spænder fra det kølige og klassiske til det sprøde og sprælske. Du kan derfor matche den til alle de øvrige produkter i serierne Nova og Nova One.

Så glæd dig - det er ofte de små nyheder, der gør den store forskel.

Badserierne Nova og Nova One omfatter også sæbedispenser, tandbørstekrus, sæbeskål, toiletbørste og pedalspand i 5 l.

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker.

Hent mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

www.zonedenmark.dk

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere