20.10.2018  |  Interior  |  Accessories

NOVA ONE & NOVA - Badfavoritter i nye farver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når et design er virkelig vellykket, er der god grund til at holde fast. Zone Denmark lancerer derfor sine to populære badserier Nova og Nova One i nye indbydende farver med matchende håndklæder.

Med friske bløde håndklæder og en ny badserie er det næsten som at få nyt badeværelse. Den mulighed giver den danske designvirksomhed Zone Denmark nu med relanceringen af sine to mest efterspurgte badserier.

Med Nova One har Zone Denmark og den danske designer Thomas Dudzinski genfortolket den originale serie Nova i et monokromt look. Begge serier har en silkemat soft touch overflade, der lokker til berøring og giver et blødt og varmt modspil til badeværelsets kølige renhed. Nova One blev i 2017 tildelt prisen German Design Award for "særligt vellykkede løsninger".

I efteråret 2018 lanceres begge serier i nye farver. Nova i en ny nuance, Soft Grey - en lys klassisk grå, der skaber en eksklusiv kontrast til tidens hvide badeværelser. Nova One præsenteres i farven Gull Grey - en varm mellemgrå nuance, der fremhæver produkternes matte overflade.

Afstemte farver skaber ro og sammenhæng, så derfor lanceres naturligvis håndklæder i matchende nuancer i Zone Denmarks kendte kvaliteter - den populære Øko-Tex certificerede Classic og den luksuriøse og ultrabløde Prime.

I serien findes: 

NOVA Sæbedispenser, vejl. kr. 249,00

NOVA Tandbørstekrus, vejl. kr. 129,00

NOVA, Toiletbørste, vejl. kr. 349,00

NOVA Sæbeskål, vejl. kr. 99,95

NOVA Pedalspand, vejl. kr. 499,00

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere