28.07.2022  |  Interior  |  Accessories

Nostalgiske tasker fra SunJellies

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et unikt mærke af tasker inspireret af vintage designs fra 50’erne til 90’erne. De praktiske og flotte tasker har et væld af anvendelsesmuligheder, både i garderoben og indretningen.

SunJellies er et britisk firma oprettet i 2012 af medstifterne Kelly og Nick, da de så en mulighed for en nostalgisk genoplivning. 

Inspireret af vintage designs fra 50'erne til 90'erne skabte de et unikt mærke af tasker, der er både sjove, stilfulde og praktiske.

SunJellies appellerer til alle aldre og smag med et udvalg af nostalgiske former og et væld af smukke farver at vælge imellem.

Du vil aldrig løbe tør for måder at bruge en SunJellies taske på.

Taskerne fås i flere størrelser, og er set brugt som gavekurve, sangskjulere, strand- og pooltasker. Brug dem til opbevaring. De er formidable til både legetøj og strikketøj. Endda også til indretning af garderobeskabet og skrivebordet.

De store tasker er også velegnet til shopping og skovtur.

Taskerne er lavet af et 100% genanvendeligt, vegansk materiale og super let at rengøre - Tør blot af med en fugtig klud eller skyl dem med vand.

En SunJellies taske er en skøn gave, der garanterer et smil fra modtageren.

By Invite Only udstiller SunJellies på Formland til august. Kom forbi stand D3320 for at høre mere og se det farverige univers.

Mere fra By Invite Only ApS

By Invite Only ApS

https://byinviteonly.dk/

By Invite Only blev grundlagt i 2015 og startede med distributionen af ​​mærket SNURK. Det sjove og funktionelle ved netop dette mærke lagde grunden til stemningen. Lige siden har vi bestræbt os på at arbejde med mærker, der ikke kun lykkes med at sælge mængder af produkter, men også rører vores hjerte og humør. Vi ønsker at skab…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere