19.05.2021  |  Interior  |  Tekstiler

NorviGroup er klar til Formland i august

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi glæder os til at præsentere vores sortimenter af dyner, puder og sengelinned - samt skabe nye relationer til butikker, der kan hjælpe os med vores vision om, at skabe en bedre nattesøvn for alle.

Sommeren er på vej og Danmark er ved at åbne for flere muligheder for at møde kunder og andet godtfolk. Vi har brugt ventetiden på bl.a. at planlægge messer og intensiveret vores digitale indsats, som har hjulpet os godt og sikkert gennem den forgangne tid.

Vi glæder os til at præsentere vores sortimenter og skabe nye relationer til butikker, der kan hjælpe os med vores vision om, at skabe en bedre nattesøvn for alle. Udover dyner og puder - som helt klart er vores kerneprodukter - så kan vi også tilbyde sengetøj og lagner i den fineste kvalitet fra Borås Cotton® og Turiform®.

Bæredygtighed har de senere år fyldt meget i vores bevidsthed. Selvom bambus både er utroligt blødt og behageligt samt et særdeles allergivenligt produkt, er bæredygtigheden dog stadig én af grundene til at vi udvikler sengesæt i det hurtigvoksende materiale.

På messestanden kan du møde Kenneth og Jens, der normalt servicerer vores danske forhandlere ude i marken. De ved alt om produkterne og vil rigtig gerne fortælle mere om de fordele som din butik kan opnå ved at danne partnerskab med os.

Udover Formland - som er den eneste danske messe vi deltager på - kan du møde os på Expo2020 i Dubai til oktober, samt på HeimTextil i Frankfurt til januar.

Læs mere om vores messeaktiviteter på www.norvigroup.dk

Mere fra NorviGroup Denmark A/S

NorviGroup Denmark A/S

https://norvigroup.dk

Hos NorviGroup Denmark A/S designer, udvikler og producerer vi dyner og puder på fabrikken i Vamdrup - det har vi gjort i mere end 20 år. Vi er nok mest kendt som Quilts of Denmark®, der i dag er vores største brand med det absolut største sortiment indenfor dunprodukter. Vi var de første til at udvikle en aktiv temperatur regulerende dyne ved at udnytte NASA…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere