13.03.2023  |  Kitchen  |  Udstyr

Nordisk naturlighed

Med enkel æstetik, kompromisløs kvalitet og taktile trædetaljer er ”Norden” selve essensen af naturlighed og moderne nordisk madlavning. Serien er Fiskars’ mest eksklusive kogegrej til foodies og madentusiaster og dette forår serverer brandet en ny kategori i serien: Køkkenredskaber. 

Nyhederne består af rive- og skrælleredskaber, fiskegaffel, forskærergaffel & ostehøvl: Alle med greb i smukke nordiske træsorter, så de både kan bruges til tilberedning og servering. 

Ligesom de øvrige produkter i Norden serien kombinerer de nye køkkenredskaber form og funktion til et eksklusivt designudtryk af harmoni og ergonomi. 

Det varmebehandlede birketræ stammer fra forsvarligt dyrkede skove og bringer varme og organisk kontrast til det rustfri stål, samtidig med at det booster køkkenhygiejnen med sine naturlige antibakterielle egenskaber. 

www.fiskars.dk

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere