31.03.2023  |  Kitchen  |  Table top

Nordic nude

Nu er den nye Organic serie fra aida RAW også at finde i den smukke og elegante glasur, Nordic Nude. Designbrandet aida byder på et væld af smukke stel, der er perfekte til at dække et dekorativt bord til enhver anledning. De organiske tallerkner kan sætte prikken over i'et på et smukt dækket bord, der skaber rammerne for en god aften eller en festlig begivenhed.

aida RAW byder på stentøj med en rå glasur, hvor hver steldel er unik og i højeste kvalitet. Seriens nye tilføjelse Organic består af tallerkner og små serveringskåle i bløde, organiske former, der bryder med det ellers kolde og stringente stentøj – og fås nu også i den elegante Nordic Nude glasur. 

De organiske tallerkner er, ligesom resten af serien, ideelle at blande på tværs af glasurerne for at give et personligt udtryk til borddækningen.

www.aida.dk

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere