05.05.2017  |  Business  |  Branchenyt

Nets lancerer ny Dankort-app

I sidste uge lancerede Nets en ny Dankort-app, der gør det muligt at betale for sine indkøb via mobilen.

Siden torsdag den 27. april har det været muligt at betale for sine indkøb med en helt ny Dankort-app fra betalingsgiganten Nets.

Med den nye app kan man gennemføre en betaling blot ved at føre telefonen op til terminalen, hvis det samlede beløb ikke overstiger 200 kroner. Ved dyrere indkøb skal man indtaste sin pinkode på telefonen.

- Detailhandlen har efterspurgt en Dankort-app, der skal være med til at fremtidssikre Dankort som danskernes foretrukne betalingsmiddel i butikkerne, siger Jeppe Juul-Andersen, der er vicedirektør og ansvarlig for Dankort hos Nets A/S, og fortsætter:

- Sammen med bankerne og detailhandlen har vi udviklet det kontaktløse Dankort, og nu kommer vi med en betaversion af Dankort-app'en, hvor vi vil videreføre den gode betalingsoplevelse, som mange kender fra de kontaktløse kort.

Indtil videre er det kun Iphone-brugere, der kan få glæde af den nye app. Den endelige version kommer dog også til Android.

Mere fra Jeanette

Jeanette Dollerup Nørgaard

Se profil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere