18.11.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Nemt at leve sundt - også som single

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi prioriterer vores sundhed som aldrig før. Maden skal være sund og tilberedt med den bedste smagsoplevelse og størst mulig ernæringsindhold.

Tendensen i dag er, at maden skal være sund og tilberedt med den bedste smagsoplevelse og størst mulig ernæringsindhold. Antallet af vegetarer, veganere og endda flexitarer, der foretrækker at spise mindre kød, er kraftigt stigende. Og spises der kød, skal det være økologisk. Sæsonbetinget og friske fødevarer fra det lokale marked er i højsædet. Vi prioriterer vores sundhed som aldrig før.

Hvis du synes (eller har hørt), at det er dyrt og besværligt at leve sundt som single eller lille husstand, har du højst sandsynlig ikke opdaget de små, praktiske størrelser i husholdningsprodukter fra WMF. 

Der er omkring 1,5 millioner i Danmark, der bor alene. Den nye KITCHENMini serie fra WMF gør det nemt for små husholdninger at tilberede sund kost - nænsomt og med bevarelse af vitaminerne. Miniature-udgaverne er både plads-, ressource- og energibesparende. Den lille størrelse er især hensigtsmæssig, hvis du bor småt, der ikke er mange i jeres husstand, eller du bare gerne vil tænke miljørigtigt.

Små produkter med ’power’
Sidste år lancerede WMF KitchenMini morgenmadsserien. Nu udbygges mini-serien med 5 nye produkter til tilberedning af flere sunde måltider i den lille husholdning:

  • en raclette for 2 personer
  • en kaffekværn, der kan kværne 1-4 kopper
  • en espressomaskine til 2-4 kopper
  • en dampkoger til ris, pasta, supper og meget mere
  • en salad-to-go med forskellige hastigheder til frugt, grøntsager, nødder eller ost.

Tag i øvrigt ikke fejl af størrelsen: På trods af det kompakte design, er der tale om virkelig om produkter med ’power’. Energibesparende, miljørigtige – og et flot design.

KITCHENMini-serien er oplagt til studerende, singler, par uden børn, pensionister, osv. Energibesparelsen er 38-70% i forhold til de normale størrelser. Kvaliteten er den samme høje og stilfulde, som kendetegner WMF.

Tysk design i højeste kvalitet
Det tyske brand, WMF, er kendt for innovation, design og høj kvalitet, og det er nemt at forstå, når man ser og oplever WMF produkterne.  CromarganÒ stålet er WMF’s varemærke; den højeste stålkvalitet, der findes. WMF Lineo-serien er blevet overøst med designpriser.  I over 125 år har WMF produceret kaffemaskiner og er i dag en af verdens førende producenter af kaffemaskiner til professionel brug.

Vejledende priser fra 499 kr.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere