31.08.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Naturlig forkælelse med Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bedtime Botanical er et samarbejde mellem Södahl og designer Pernille Folcarelli, hvis smukke designs giver en atmosfære af ro og natur i soveværelset.

Med en stærk renforcévævning har det lækre sengetøj i økologisk bomuld på samme tid god komfort og lang holdbarhed.

Inspireret af botanikkens egne motiver skaber Pernille Folcarelli designs, der sætter fokus på naturens enestående og smukke detaljer. Detaljer, som folder sig flot ud i designerens forstørrede motiver. Med Bedtime Botanical lader Pernille Folcarelli sin fascination af græssernes lethed få et fint og poetisk udtryk.

Enkelt og yndefuldt

Elegant, enkelt og poetisk på samme tid. Silvergrass er lethed og romantik, lune sommerdage og luftige græsser – alt sammen set gennem kunstnerens øjne. Det smukke sengelinned er hvidt med motiv i farven Mustard og leveres i en økologisk stofpose, som kan genbruges.

Samme gennemførte levering gælder designet Oat grass. Med sine aftryk af friske græsser og planter leder dette sengesæt sanserne hen på duften af nyslået græs og vindens susen på en frodig sommereng. Det yndefulde Oat grass sengesæt er hvidt med motiv i farven Jade green.

Smukt og stærkt

Begge sengesæt er i 100% økologisk, renforcévævet bomuld og har en praktisk lynlås i både pude- og dynebetræk. Pudebetrækket måler 80 x 80 cm, mens dynebetrækket har målene 135 x 200 cm. Det luksuriøse sengelinned er desuden både GOTS-certificeret og STANDARD 100 by OEKO TEX®.

Som altid leverer Södahl både stærk komfort og stærk kvalitet – og med Silvergrass og Oat Grass sætter brandet samtidig en ny poetisk standard for design, som giver drømmene vinger.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere