14.02.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Mysmoothie

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mysmoothie - et nyt sundhedskoncept som vil giver forbrugerne en sundere hverdag. Med børn, delebørn, dyr, arbejde, fritidsaktiviteter o.s.v. på programmet kan det være svært at få lagt tid ind til noget sundt, men med det nye mysmoothie kan man….

Fun Nordic vil i februar/marts måned introducerer mysmoothie i Skandinavien – Konceptet er at det skal være nemt at lave sig egen Smoothie og derfor vil der ud over selve maskinerne være mulighed for at kunne tilbyde kunderne frugt ”chips” hvor de kan lave smoothie’s på under 1 min, fra start til slut uden at have købt en masse frugt som ligger på bordet og som efter kort tid bliver dårligt og ofte ender med at blive smidt ud alligevel.

Beholderne med frugt chips har en holdbarhed på ca. 1 år og der er til ca 10 -12 smoothies pr beholder. Men man kan selvfølgelig også godt bruge frugt man har til at lave sine smoothies af.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere