31.03.2020  |  Dining  |  Food

Mundblæste vandglas i flotte farver

Indhold fra partner Hvad er dette?

aida udvider nu SØHOLM serien med gennemfarvede, mundblæste vandglas i et blødt, stilrent design og fire flotte farver, som alle matcher og komplementerer hinanden og det smukke himmelblå SØHOLM Sonja stentøjsstel.

De lækre farvede SØHOLM vandglas er mundblæste i gennemfarvet glas, hvilket sikrer en høj, slidstærk kvalitet, som ikke mister farven i opvaskemaskinen. Glassene fås i fire flotte farver: amber, grøn, blå og klar, der alle matcher og komplementerer det himmelblå SØHOLM Sonja stentøjsstel og både kan bruges hver for sig eller kombineres på kryds og tværs for en spændende, personlig borddækning.

Vejledende pris: 199,- DKK for 2 stk.

SØHOLM udspringer fra den gamle bornholmske keramikfabrik Søholm, som blev grundlagt tilbage i 1835. Da fabrikken lukkede i 1996, købte aida de enorme arkiver af designs og know-how og erhvervede sig derved en enorm viden om stentøj samlet gennem generationers arbejde med det eftertragtede materiale. aida ser det i dag som en af sine fornemste opgaver at videreføre denne værdifulde danske designarv og lade det gode håndværk, historien og de mange mindeværdige designs leve videre.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, fotos eller regi til styling og fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere