09.01.2023  |  Kitchen  |  Udstyr

Mumi saks

Fiskars er synonym med kunsten at klippe. I årtier har de finske sakseikoner klippet kompromisløst på tværs af materialer og kreative discipliner – og nu udvides universet med nye saksedesign fra Fiskars x Iittala og Fiskars x Mumi. 

Nyhederne hylder Oiva Toikkas skitseblok og Tove Janssons begejstring for bøgernes verden, og er med lige dele funktionalitet og kunstfærdighed uundværlige at have ved hånden derhjemme og desuden en universel og ultraanvendelig gave. 

Tove Janssons elskede Mumi figurer udspringer af fascinerende forundring og nysgerrighed på verden. For at sprede den samme begejstring og glæde, som Jansson selv fandt i bøgernes verden, lancerede Mumi i 2021 sin ABC-kollektion, der samtidig slår et slag for vigtigheden af læselyst og skriveglæde. Alfabetet spiller selvsagt en central rolle i designkonceptet – for kan man ikke læse og skrive, er det svært at udtrykke sig. Derfor introducerer Fiskars en ny Fiskars X Mumi universalsaks med ABC-mønster fuld af bogstavleg samt en universalsaks med LOVE mønster, der hylder et af de mest elskede design på Mumi krusene. 

www.fiskars.dk

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere