28.05.2020  |  Furniture  |  Branchenyt

Multifunktionelt design i ny udgave

Indhold fra partner Hvad er dette?

Multifunktionalitet er nøgleordet for møbelserien Radius, som designerne Mot & Bergstrøm første gang lancerede i samarbejde med FDB Møbler i 2017. De to unge møbeldesignere skabte først den anvendelige bænk og siden da det væghængte skab, som nu begge lanceres i en sort udgave.

Den nye farvemulighed gør de multifunktionelle Radius-møbler endnu mere anvendelige, da de nu også kan matche et hjem med en mørkere farvepalette samt skabe flere kontraster i dit hjem.

Den brugbare bænk kan benyttes i entréen, fungere som tv-møbel eller skabe en ekstra mulighed for opbevaring og siddeplads. Hvor vægskabet fx kan bruges som natbord eller til nøglerne i entréen.

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan de stilrene Radius-møbler kan bruges. Begge møbler er lavet i FSC-certificeret eg, og træets betagende struktur ses gennem den dybe sorte farve, der skaber et naturligt råt udtryk, som passer godt ind i en nordisk indretning.

Radius F24 bænk og B99 vægskab i sort kan fås til hhv. 6.999 kr. og 2.299 kr. hos FDB Møbler landet over og på Coop.dk. Forhandlernummer: 4386 4386.

Tags: FDB Møbler

Mere fra FDB Møbler

FDB Møbler

www.fdbmobler.dk

FDB Møbler laver møbler til store og små – unge som gamle. Vi sætter en ære i at vores møbler har design, der indbyder til daglig brug.Vores produktsortiment omfatter bl.a.:StoleSofaerSpisebordeSofabordeOpbevaringsmøblerHavemøblerGarderobeLidt historie…Coop ejer i dag FDB Møbler, men sådan har det ikke altid været. FDBs møbelfabrik var gennem en årrække ophavsmand til adskillige møbel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere