26.11.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Moderne romantik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Indret dit soveværelse til et sted, hvor du kan drømme dig væk. Med et nyt sengetæppe kan du skabe en romantisk og intim stemning, der samtidigt giver en dejlig følelse af ro og harmoni.

Vores version af moderne romantik er stilrene linjer og og rolige farver. Her er sengetæppet kombineret med sengetøj i rosa og sortbrun.

Denne stil fungerer godt, fordi det er holdt enkelt med disse to kontrastfyldte nuancer, hvor den sarte rosa går godt i spænd med den mørke farve. Det giver et godt samspil til indretningen, men samtidigt også en blød og let stemning i soveværelset.

Sengetæppet er fremstillet i 100% polyester, og er både quiltet og stone washed, som derfor gør tæppet ekstra blødt. Der er fløjl på forsiden og det er glatvævet på bagsiden. Meget nemt at lægge ud over sengen.

Sengetæpperne er designet i klassiske farver for at skabe et elegant og stilfuldt look, der til enhver tid gør dit soveværelse mere indbydende og hyggelig. Se alle sengetæpper her.

Mere fra ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

https://nightandday.dk/

Hos ARCTIC tilbyder vi et bredt udvalg af soveværelsesprodukter, der hjælper dig på vej mod den bedste søvn. ARCTIC er en dansk familievirksomhed etableret i 1987 af Herluf Brodersen. Som én af de første danske dyne- og pudeproducenter, blev produktionen flyttet til Kina i 1990. I dag foregår produktionen fortsat i Kina, og siden 2000…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere