ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

nightandday.dk/

Branche/Sektor:

Boligtekstiler

Om

Hos ARCTIC tilbyder vi et bredt udvalg af soveværelsesprodukter, der hjælper dig på vej mod den bedste søvn.

ARCTIC er en dansk familievirksomhed etableret i 1987 af Herluf Brodersen. Som én af de første danske dyne- og pudeproducenter, blev produktionen flyttet til Kina i 1990. I dag foregår produktionen fortsat i Kina, og siden…

Læs mere  

Om

Hos ARCTIC tilbyder vi et bredt udvalg af soveværelsesprodukter, der hjælper dig på vej mod den bedste søvn.

ARCTIC er en dansk familievirksomhed etableret i 1987 af Herluf Brodersen. Som én af de første danske dyne- og pudeproducenter, blev produktionen flyttet til Kina i 1990. I dag foregår produktionen fortsat i Kina, og siden 2000 også i Baltikum.

Ud over egne produkter har vi ejerskab over de anerkendte kollektioner og brands, Night & Day og Nordisk Tekstil. Sidstnævnte, som har rødder helt tilbage til 1874, opkøbte vi i 2011. Siden 1874 har Nordisk Tekstil udviklet sig til noget af en historisk tekstilvirksomhed, og vi er naturligvis stolte ejere af et traditionsrigt brand som dette.

Hos ARCTIC arbejder vi ud fra vores kerneværdi om at være tillidsfulde. Vi sætter en ære i altid at levere varer i den rigtige kvalitet, på rette sted og indenfor aftalte tidsramme.

Vi samarbejder med producenter i Indien, Bangladesh, Pakistan, Kina, Litauen og Portugal. I bestræbelserne på at sikre at ARCTIC og Nordisk Tekstil lever op til branchens krav og internationale standarder, besøger vi løbende vores produktionsfabrikker og underleverandører.

Kontaktpersoner

Maja Turkanovic

Marketingkoordinator

Brands

Arctic

Hos ARCTIC tilbyder vi bredt sortiment af tekstilvarer til hjemmet, og vi fokuserer hver dag på at tilbyde de flotteste designs, i de bedste kvaliteter. I vores Arctic serie finder du et stort udvalg af dyner i forskellige størrelser og kvaliteter, uldplaider og sengetøj.

Når du køber et ARCTIC-produkt kan du altid være sikker på, at det er produceret med respekt for samfundet og miljøet. Alle vores produkter er BSCI-certificerede og Oeko-Tex mærkede – begge er internationale fællesstandarder, som årligt opdateres.

Nordisk Tekstil

Nordisk Tekstil har rødder helt tilbage til 1874, hvor virksomheden startede som en væveri i Odense. Nordisk tekstil bygger således på en lang tradition med produktion af tekstilvarer. I kraft af vores historie indeholder vores sortiment både klassiske og gennemprøvede designs, men også nye designs som altid forholder sig til de nyeste trends og tendenser.

Night & Day

I sortimentet under Night & Day finder du sengesæt, puder, dyner, håndklæder og meget mere. Med udgangspunkt i gode kvaliteter og nytænkende designs, har vi i dag opnået et bredt sortiment af boligtekstiler. Night & Day er din garanti for varer produceret med omtanke – og derfor er alle vores produkter mærket med både BSCI- og Oeko-Tex certifikater.

Navnenyt

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere