24.02.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Moderne nostalgi fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med sengesættet Nordic har Södahl som altid fokus på ansvarlighed og behovet for, at vi passer på miljøet, kloden og hinanden. Det lækre, satinvævede sengetøj i 100% økologisk bomuld er ren forkælelse, som minder os om de lyse, nordiske sommernætter.

Afslappet sommerhusstemning med masser af tid. Med sine dejlige, dæmpede farver i flotte kombinationer vækker Nordics stribede, lækre look lyse og glade minder. Sengesættet giver en umiddelbar ro og et naturligt velvære, som understreges af Södahls træfsikre mix af stor komfort og super høj kvalitet.

Smukke striber

Det karakteristiske design og de smukke farver giver Nordic et afslappet, men også romantisk og let nostalgisk udtryk – med en skøn, moderne kant i detaljer, materialer og udførelse.

De klassiske striber bringer tankerne på sommerliv i danske sommerhuse, norske skovhytter og ødegårde i den svenske skærgård, og designet passer perfekt til den skandinaviske indretning – med en afslappet stil, der skaber ro for både øjet og sjælen.

Nordiske farver

Det nye, 100% økologiske sengelinned fra Södahl er både GOTS-certificeret og STANDARD 100 by OEKO TEX®. Det fås i farverne Nordic Sky Blue, Nordic Ash og Nordic Olive. Både dynebetrækket, som måler 140 x 200 cm, og pudebetrækket med målene 60 x 63 cm lukkes med en praktisk lynlås. 

Det luksuriøst glatte og silkebløde satinvævede sengetøj er ensbetydende med lækker komfort, som understøtter det rolige look og giver en sund nattesøvn. Forårsnat efter forårsnat.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere