10.08.2021  |  Dining  |  Table top

Midnatsblå middag

Den nordiske stentøjsserie RAW fra aida findes i flere smukke nuancer, der fremhæver det rustikke stel – og nu fås det også i farven Midnight Blue.

Den dybe og rolige farve understreger stellets håndværksmæssige detaljer, som kendetegner serien, der har rod i den bornholmske keramikfabrik Søholm, som aida i 1996 opkøbte arkivet fra.

Hermed kan man dække et helt middagsbord i blåt - med alt fra kopper, tallerkner, skåle, fade, æggebægere samt salt- og pebersæt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere